Returguide

Returguide

Vilka beställningar kan returneras?

Alla produkter förutom underkläder, badkläder, örhängen, navelpiercing eller andra piercingsmycken kan returneras (detta är av hälso- och hygienskäl). Du kan antingen returnera vissa artiklar från din mottagna order eller hela paketet inklusive alla köpta artiklar. Eftersom du får beställningen har du högst 30 dagar på dig att registrera dig för att returnera och skicka varorna tillbaka till oss.

Observera att returnering av produkter och att avbryta din beställning är två olika processer. Om du returnerar en beställning har du 14 dagar i stället för 30 och du bör skicka tillbaka hela beställningen med originalförpackningen intakt, såsom beskrivs  i vår Returpolicy.

Om produkterna skadades under leveransprocessen är rederiet ansvarig för skadan. Annars, om du har fått skadade eller felaktiga produkter, täcker vi returavgifterna och kompenserar dig med en helt ny produkt. Om produkten inte längre är tillgänglig kan du få en återbetalning eller välja en annan produkt som ersättning, i vilket fall prisskillnaden kommer att beräknas och antingen återbetalas till dig eller läggas på den totala summan.

Hur startar jag returprocessen?

  • Vänligen läs denna sida utöver vår Returpolicy för att ha en fullständig förståelse av villkoren för att returnera en produkt eller beställning.
  • Klicka här för att ladda ner returformuläret i PDF-format.
  • Om du inte har ett program för att öppna filen, klicka här för att få den senaste gratisversionen av Adobe Acrobat Reader.
  • Öppna PDF-filen, fyll i uppgifterna och klicka på “Spara”.
  • Skriv ut en fylld kopia av formuläret och skicka det tillsammans med de produkter du returnerar till oss.
  • Använd returadressen på det nedladdade returformuläret för att skicka paketet via DHL, Postnord eller andra lämpliga frakttjänster.
  • Se till att du behåller spårningsinformationen till ditt paket.

Hur går returprocessen till?

När vi har mottagit artiklarna och vår returavdelning har verifierat att allt ingår och är i sitt ursprungliga skick kommer du att återbetalas för de returnerade produkterna.

Vi bearbetar återbetalningar så snart som möjligt och du kommer att få ett e-postmeddelande för att informera dig när återbetalningen har gjorts. Återbetalningen kommer att göras med samma betalningsmetod som du använde när du köpte. Om du har betalat med kreditkort, presentkort eller en kombination av dessa två betalningsmetoder kan vi bara återbetala dig med butikspoäng, med vilka du kan köpa en ny produkt.

Frakt- och hanteringsavgifterna återbetalas inte, inte ens om en hel beställning returneras. Observera att behandlingen av transaktionen kan ta upp till 14 dagar efter att du har fått bekräftelse via email.

Hur byter jag ut produkter?

Vi erbjuder inte produktersättningar. Om du vill byta ut en artikel, returnera den för återbetalning i enlighet med vår Returpolicy och gör en ny beställning.

 
 

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,Lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inget mer antal av denna produkt i lager. Endast [max] kvar.
Lägg till i önskelistaBläddra i önskelistaTa bort önskelista
Kundvagn

Din vagn är tom.

Fortsätt handla

Lägg till ordernotRedigera anteckning