Säkerhetsåtgärder i våra produkter och förpackningar

Covid-19 Säkerhetsåtgärder

Bakgrundsinformation:

Enligt rapporter från Health Magazine är online-shopping känt för att vara ett effektivt sätt att bromsa spridningen av Coronavirus. Det finns dock många som fortfarande undrar om det faktiskt är riskfritt.

Tidigare denna månad (mars 2020) publicerades en studie av New England Journal of Medicine om att Covid-19-viruset kan överleva på icke-organiska ytor såsom pappkartong i upp till 24 timmar, eller upp till 72 timmar på plast och rostfritt stål. Samtidigt indikerar studien att enligt CDC är sannolikheten att få Coronavirus från ett paket relativt låg.

En tidigare CDC-rapport indikerar att viruset främst sprider sig från person till person genom droppar i ut- och inandning eller genom nära kroppskontakt. Även om det erkänner möjligheten att en person smittas genom kontakt med en förorenad yta, indikerar det också att det inte är det huvudsakliga sättet som viruset sprids.

Världshälsoorganisationen förklarar också att det är säkert att ta emot paket, även från infekterade områden, eftersom riskerna för att viruset överlever på ett förpackningsmaterial efter att ha färdats långa sträckor och utsatts för ett antal olika temperaturer är mycket osannolikt.


Vad vi gör:

Trots studier och tillkännagivanden från flera organisationer om säkerheten i att ta emot paket, vidtar vi följande säkerhetsåtgärder för att maximera säkerheten för våra kunder:

  • Alla våra leverantörers produktionsanläggningar övervakas kontinuerligt av lokala sjukvårdsmyndigheter för att säkerställa arbetsmiljön och personalen.
  • Vi tillhandahåller inga produkter från länder som för närvarande står inför en stor spridning av Covid-19-pandemi såsom Kina, Italien, eller Spanien.
  • Vi använder desinficeringsmaterial eller högtemperaturånga för att rengöra alla produkter innan vi förpackar dem.
  • All vår förpacknings- och fraktpersonal använder ansiktsmasker, plasthandskar och annan typ av skyddsutrustning för att förhindra eventuell yttre förorening i arbetslinjer.
  • Vi använder endast fraktsystem som tillhandahåller egna säkerhetsåtgärder, paket-karantän och skydd som DHL och TNT.
  • Alla paket förvaras i karantän i sju dagar före leverans.

Vad kan du göra:

  • Se till att rengöra utsidan på paketet som du får innan du öppnar den. Du kan använda rengöringsmedel, alkohollösningar eller någon annan metod som introducerats av dina lokala myndigheter.
  • Du kan också använda ånga med hög temperatur på de mottagna produkterna samt dina befintliga kläder för att upprätthålla renligheten i din garderob.
  • Använd inte klorbaserade lösningar på textil eller kläder eftersom det kommer att påverka produktens färg.
  • Håll dig uppdaterad genom att läsa de senaste officiella tillkännagivandena om hur du eliminerar spridningen av Covid-19 från pålitliga källor och lita inte på rykten eller nyheter från okända källor.

 
 

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,Lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inget mer antal av denna produkt i lager. Endast [max] kvar.
Lägg till i önskelistaBläddra i önskelistaTa bort önskelista
Kundvagn

Din vagn är tom.

Fortsätt handla

Lägg till ordernotRedigera anteckning